Welkom in de smaakvolle wereld van LokaalBommel, waar we het mogelijk maken dat jij direct bij boeren uit de regio kan bestellen. Met trots kondigen we de lancering aan van ons initiatief, voor én door bewoners uit Zaltbommel en omstreken.

Verse producten, direct van de boer

Bij LokaalBommel geloven we in de kracht van lokaal. Daarom maken we het mogelijk dat je online jouw wekelijkse groenten, fruit, brood, zuivel en vlees zelf kan bestellen. Door direct bij lokale boeren te bestellen weet je wat je koopt, wie er voor heeft gezorgd en geniet je van de pure smaken die onze prachtige regio te bieden heeft.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid is geen trend, maar een levenswijze. Wij van LokaalBommel zijn dan ook toegewijd aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. We geloven dat we samen met jou de keten van voedselverspilling kunnen doorbreken. Door lokaal te kopen, steun je niet alleen de regionale economie, maar bevorder je ook een duurzamere toekomst

Jouw steun maakt het verschil

We staan aan het begin van een smakelijk avontuur en we willen onze beweging laten groeien. In de komende periode willen we het aantal aangesloten lokale producenten vergroten om een breed scala van hoogwaardige, lokale producten aan te bieden. Jouw mening en voorkeuren zijn hierbij cruciaal. Door jouw betrokkenheid kunnen we het aanbod nog beter afstemmen op wat jij en de gemeenschap nodig hebben. 

Doe mee met onze gemeenschap

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, of beter nog, bestel en kom langs om te ervaren wat de boeren jou te bieden hebben. Deel je mening met ons; we horen graag wat jij er van denkt!

Word deel van de beweging naar een gezondere, versere en duurzamere toekomst. Stap binnen in de bruisende gemeenschap van LokaalBommel en laat ons samen deze groene reis beginnen. 🌱

We zien je graag bij LokaalBommel – lokaal leveren – lokaal kopen – lokaal genieten