De meeste aangeboden producten op LokaalBommel zijn versproducten. Vanaf juni wordt het assortiment tijdens de laatste week van de maand uitgebreid met ‘boeren’ uit de regio die houdbare producten hebben. Omdat het om houdbare producten gaat, zullen deze boeren dus alleen de laatste donderdag van de maand meedoen.

Deelnemende boeren zijn Veld4 (walnoten en bereidingen hiervan) en de Betuwse Molens (meel en bereidingen hiervan). Daarnaast verwachten we dat binnenkort ook andere producenten hierbij aan zullen sluiten!

Update 21/6: We zijn blij om ook te kunnen melden dat het Voedselstation uit Culemborg mee gaat doen met de makers De Fruitmotor en Dik&Schil. Volgende maand verwachten we ook andere makers te kunnen verwelkomen. We kunnen niet wachten!

Wil je het complete assortiment zien? Ga dan snel naar de webshop (geopend van vrijdag t/m dinsdag).