De Fruitmotor

Mooie en eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen.
Zo combineren we écht genieten met goed zijn voor onze omgeving en de natuur.

De Fruitmotor is een ketencoöperatie. Dat betekent dat alle ketenpartners lid kunnen worden van de coöperatie en daarin een stem krijgen. Telers, verwerkers, verkooppartners en consumenten, en ook maatschappelijke organisaties en bedrijven. Iedereen dus! We willen de hele keten optimaliseren. In elke schakel waarde creëren en belonen.

In onze coöperatie voeren we eerlijke gesprekken over welke waarden we belangrijk vinden om aan te werken. En hoe we hier aan werken en tegen welke waardering. We brengen de hele keten met elkaar in verbinding en zorgen voor een eerlijke prijs. Zo ontvangen de telers in onze benadering wat meer, plus een biodiversiteitspremie. Daarmee kunnen we samen de biodiversiteit bevorderen en het landschap herstellen. Onze verkooppartners ontvangen een lagere marge dan ze gewend zijn. Maar daar staat tegenover dat ze meewerken aan de missie die we samen hebben.

De Fruitmotor is persoonlijk aanwezig op LokaalBommel. Ze nemen de producten van de andere makers vanuit het Voedselstation (Culemborg) mee naar LokaalBommel.

Gegevens

Naam: Michiel Kortstee
Plaats: Culemborg
Telefoon: 06 11 842 881
Verkoopt: Sprankels en ciders