Na maanden van voorbereiding gingen we afgelopen donderdag van start. Met 20 bestellingen en 8 deelnemende boeren (Van Drunen heft tenslotte nog geen aardbeien) een mooi begin! Het was even onwennig voor de boeren om een mooi plekje te vinden om hun auto’s te parkeren, maar toen ze eenmaal stonden en de bordjes/bedrijfsvlaggen hingen waren ze er klaar voor.

Nog voordat alle boeren aanwezig waren stonden de eerste mensen al klaar om hun bestellingen op te halen. Wat een prachtig gezicht! De sfeer tijdens het eerste ophaalmoment zat er dus ook goed in, met leuke gesprekken en lachende gezichten. Wat hebben de boeren en wij genoten van al de positieve energie, we kijken dan ook uit naar de toekomst!

Vanmorgen (vrijdagochtend) is de webshop weer open gegaan met de producten die voor deze week aangeboden worden. Tot komende dinsdag, 9 april, om 23:59 kan er nog besteld worden voor het ophaalmoment van donderdag 11 april. Bestellen kan hier.